Apollo Slogan
This is an example of a HTML caption with a link.

Storitve po dogovoru

Poleg navedenih računovodskih storitev ter storitev davčnega in poslovnega svetovanja, so odlika našega podjetja predvsem številne in najrazličnejše izkušnje ter prilagodljivost. Ti prednosti smo združili, tako da svojim strankam omogočamo tudi izvajanje drugih potrebnih in individualiziranih storitev.

V kolikor sami posedujemo znanje za opravljanje storitev v skladu z vašimi željami, bomo za izvedbo poskrbeli mi, sicer pa vas bomo z veseljem povezali z našimi partnerji, ki imajo bolj poglobljena znanja s področij, na katerih potrebujete pomoč. Svetujejo vam lahko zlasti na področju poslovnih začetkov, gverilskega in digitalnega marketinga, računalniškega inženiringa, davčnih rešitev ter na mnogih drugih strokovnih področjih.

Za storitve po dogovoru, ki segajo izven okvirjev, predstavljenih na naši straneh, stopite v stik z nami. Skupaj bomo poiskali najugodnejšo rešitev ter najprimernejšega izvajalca.

Kontaktirajte-nas

Oglejte si še

Posebna ponudba

Za novo nastala podjetja

Vsak začetek je težak, zato skušamo podjetjem oziroma samostojnim podjetnikom začetnikom olajšati prve korake na poslovni poti.
Več o ponudbi za novo nastala podjetja »

Posebna ponudba

Za nove stranke

V kolikor ste se odločili menjati računovodski servis, za vas izvedemo enostaven in racionalen prehod.
Več o ponudbi za nove stranke »

Zakaj izbrati nas?

  • Bogate, 20 letne izkušnje na področju računovodstva.
  • Popolnoma se prilagajamo potrebam strank.
  • Preko razvejane mreže partnerjev nudimo najrazličnejše storitve.