Apollo Slogan
This is an example of a HTML caption with a link.

Reference

Poleg naših partnerjev, ki predstavljajo pomemben dodaten vir znanja in izkušenj pri zagotavljanju storitev, so naša najpomembnejša referenca zveste stranke. Teh se je v dvajsetih letih delovanja nabralo veliko z zelo različnih področij delovanja. Kljub raznolikosti pa je vsem skupno dolgoletno sodelovanje ter zadovoljstvo z našimi storitvami.

Kaj pravijo nekatere zadovoljne stranke o nas:

Ljubljanski univerzitetni inkubator

Apollo Plus je bil res dobra izbira. Z Marto lahko predebatiram vse malo bolj posebne situacije in ona mi jih razloži tako, da jih potem res razumem. Prijetno me presenečajo tudi njeni sodelavci, ki so kljub, po mojem mnenju, precej enoličnem delu, obdržali vedrino in pripravljenost, da svetujejo in pomagajo rešit kakšen problem. Tudi na njihovo strokovnost se zelo zanesem. Našim mladim start-up podjetnikom je  Apollo Plus  ponudil celo brezplačne storitve, da bodo lažje prebrodili začetne težave. Marta, najlepša hvala.

dr. Lidija Honzak
direktorica

Lisac & Lisac

Ko sem Marto vprašal kako dolgo že delamo skupaj, mi je odgovorila: »Uf, že zelo dolgo!« Ja, več kot deset let nam v Apollu vodijo računovodstvo.

Za eno leto smo sicer prestopili drugam (vezan posel, kompenzacija …), ampak smo se potem spet vrnili nazaj.

So v Apollu najboljši v Sloveniji? Pojma nimam.

Vem le, da so prijazni, da nas razumejo, da uredijo vse kot je treba, da ravno dovolj »težijo«, da nas prisilijo v redno oddajanje dokumentacije. Najbolje vam razložim kaj si mislim o Marti in njeni ekipi, če jo primerjam z nogometnim sodnikom. Kdaj je nogometni sodnik odličen? Takrat, kadar ga nihče ne opazi … No Marte v glavnem nikoli ne opazimo, narejeno je pa tudi vse.

Aleš Lisac

direktor

 

 

Kontaktirajte-nas

Oglejte si še

Posebna ponudba

Za novo nastala podjetja

Vsak začetek je težak, zato skušamo podjetjem oziroma samostojnim podjetnikom začetnikom olajšati prve korake na poslovni poti.
Več o ponudbi za novo nastala podjetja »

Posebna ponudba

Za nove stranke

V kolikor ste se odločili menjati računovodski servis, za vas izvedemo enostaven in racionalen prehod.
Več o ponudbi za nove stranke »

Zakaj izbrati nas?

  • Bogate, 20 letne izkušnje na področju računovodstva.
  • Popolnoma se prilagajamo potrebam strank.
  • Preko razvejane mreže partnerjev nudimo najrazličnejše storitve.