Apollo Slogan
This is an example of a HTML caption with a link.

Poslovno svetovanje

Lastniki novonastalih podjetij ali samostojni podjetniki začetniki običajno še niso dobro seznanjeni s poslovnim svetom. Pri nas lahko dobijo osnovne informacije z vseh področij podjetništva. Na podlagi dolgoročnega sodelovanja z našimi poslovnimi partnerji pa lahko podjetnikom nudimo tudi odlične poslovne stike, s pomočjo katerih lahko sami učinkovito rešujejo vsa svoja poslovna vprašanja ali težave.

Svojim odjemalcem svetujemo glede primernih statusno pravnih oblik organiziranja.  Pri statusnih preoblikovanjih vam naši svetovalci lahko ponudijo celostno rešitev, ne glede na to, ali gre za združitev, delitev ali prenos dejavnosti na drugo družbo, ali pa preoblikovanje samostojnega podjetnika v družbo z omejeno odgovornostjo. Svetujemo vam pri investiranju v osnovna sredstva, pri pridobitvi bančnih posojilih. Izdelujemo vse vrste finančnih pregledov za pridobitev in podaljševanje bančnih posojil ali za odobritev limita na transakcijskem računu, ter finančne tabele za posojila Slovenskega podjetniškega sklada.

Naši sodelavci nudijo nasvete s področja zaposlovanja in samozaposlovanja, plačnih obremenitev ter tudi zakonske regulative, ki v zadnjem času doživlja veliko sprememb. S pomočjo naših dolgoletnih poslovnih partnerjev  vam lahko omogočimo dostop do novih poslovnih priložnosti in poslovnih kontaktov.

Kontaktirajte-nas

Oglejte si še

Posebna ponudba

Za novo nastala podjetja

Vsak začetek je težak, zato skušamo podjetjem oziroma samostojnim podjetnikom začetnikom olajšati prve korake na poslovni poti.
Več o ponudbi za novo nastala podjetja »

Posebna ponudba

Za nove stranke

V kolikor ste se odločili menjati računovodski servis, za vas izvedemo enostaven in racionalen prehod.
Več o ponudbi za nove stranke »

Zakaj izbrati nas?

  • Bogate, 20 letne izkušnje na področju računovodstva.
  • Popolnoma se prilagajamo potrebam strank.
  • Preko razvejane mreže partnerjev nudimo najrazličnejše storitve.