Apollo Slogan
This is an example of a HTML caption with a link.

Posebna ponudba

Posebna ponudba za novonastala podjetja

Vsak začetek je težak. Tega se v našem računovodskem servisu dobro zavedamo, zato skušamo novonastalim podjetjem oziroma samostojnim podjetnikom začetnikom olajšati prve korake na poslovni poti. Na začetku le-te namreč nastanejo določeni fiksni stroški, ki jih novi podjetniki težko prenesejo, saj običajno še ne ustvarjajo dovolj prihodkov. Strošek računovodstva je eden takih stroškov, ki vas bremeni že od vsega začetka poslovanja. Zato smo se v sodelovanju z Ljubljanskim univerzitetnim inkubatorjem (LUI) odločili, da novim podjetnikom nudimo vodenje računovodstva v prvih mesecih brezplačno. Ponudba velja za člane oziroma inkubirance, ki delujejo v LUI-ju. Če ste tudi vi novonastali podjetniki, pa niste člani LUI-ja, se oglasite pri nas. Po razgovoru z vami bomo ugotovili, ali lahko tudi vam ponudimo v prvih nekaj mesecih brezplačne računovodske storitve.

Posebna ponudba za nove stranke

V kolikor ste se odločili menjati računovodski servis, za vas izvedemo enostaven in racionalen prehod. Naši strokovnjaki poskrbijo za učinkovit ter računalniško podprt prenos računovodskih podatkov. Z natančno obdelavo prejetih podatkov odpravljamo večino težav, ki lahko nastanejo pri prehodu na nov način dela. V času prehoda in medsebojnega spoznavanja določimo način dela, ki je za vas stroškovno najbolj ugoden ter omogoča optimalno sodelovanje po dogovorjeni ceni.

Kontaktirajte-nas

Oglejte si še

Posebna ponudba

Za novo nastala podjetja

Vsak začetek je težak, zato skušamo podjetjem oziroma samostojnim podjetnikom začetnikom olajšati prve korake na poslovni poti.
Več o ponudbi za novo nastala podjetja »

Posebna ponudba

Za nove stranke

V kolikor ste se odločili menjati računovodski servis, za vas izvedemo enostaven in racionalen prehod.
Več o ponudbi za nove stranke »

Zakaj izbrati nas?

  • Bogate, 20 letne izkušnje na področju računovodstva.
  • Popolnoma se prilagajamo potrebam strank.
  • Preko razvejane mreže partnerjev nudimo najrazličnejše storitve.