Apollo Slogan
This is an example of a HTML caption with a link.

Partnerji

V dveh desetletjih uspešnega delovanja in intenzivnega pridobivanja izkušenj smo si v našem podjetju ustvarili tudi široko mrežo zaupanja vrednih partnerjev in pomembnih povezav. Danes, ko se spremembe v svetu in tudi bolj specifično na področju našega dela dogajajo s tako hitrostjo, da jim včasih le s težavo sledimo, so namreč prav zanesljivi partnerji postali neprecenljiva vrednota, ki je pomembna tudi za kakovostno in odgovorno delovanje našega podjetja.

Z našimi poslovnimi partnerji nas veže dolgoročno tesno sodelovanje, zato vam lahko skupaj ponudimo denimo zahtevne davčne nasvete, posebne storitve za mlade podjetnike, dostop do programske opreme za računovodstva, nasvete s področja marketinga ter do drugih novih poslovnih priložnosti in kontaktov.

Skupaj s partnerji vam zagotavljamo kakovost in zanesljivost naših celovitih rešitev.


Naj izpostavimo nekaj naših partnerjev:

IK SVETOVANJE d.o.o.

Davčno svetovanje in izobraževanje s področja davčne in računovodske zakonodaje.

Spletna stran >>

LJUBLJANSKI UNIVERZITETNI INKUBATOR (LUI)

Pomaga podjetnikom in vsem, ki si to želijo postati, uresničiti ideje.

Spletna stran >>

HIŠA REŠITEV

Podjetje Hiša rešitev nudi storitve s področja gverilskega in internetnega marketinga. Podjetje je nosilec kanadskega podjetja WSI, ki je specializirano za internetni marketing. Storitve zajemajo vse od svetovanja do izvedbe posameznih storitev, največ v povezavi z digitalnim marketingom.

Spletna stran >>

VASCO

Podjetje nudi programsko opremo VASCO, ki je namenjene zasebnikom, manjšim in srednje velikim podjetjem, pa tudi večjim poslovnim sistemom. Njihova glavna usmeritev je približati se potrebam uporabnikov in jim kar najbolj olajšati poslovanje ter zagotavljati ustrezne poslovne rešitve. Izbor programske opreme obsega tako računovodstvo, maloprodajo, veleprodajo in druge sisteme.

Spletna stran >>

RSG

RSG Kapital je družba za upravljanje tveganega kapitala, katere poslanstvo je zapolnitev kapitalske vrzeli oziroma pomanjkanja virov financiranja za podjetja v zgodnjih razvojnih fazah.

Spletna stran >>

Oglejte si še

Posebna ponudba

Za novo nastala podjetja

Vsak začetek je težak, zato skušamo podjetjem oziroma samostojnim podjetnikom začetnikom olajšati prve korake na poslovni poti.
Več o ponudbi za novo nastala podjetja »

Posebna ponudba

Za nove stranke

V kolikor ste se odločili menjati računovodski servis, za vas izvedemo enostaven in racionalen prehod.
Več o ponudbi za nove stranke »

Zakaj izbrati nas?

  • Bogate, 20 letne izkušnje na področju računovodstva.
  • Popolnoma se prilagajamo potrebam strank.
  • Preko razvejane mreže partnerjev nudimo najrazličnejše storitve.