Apollo Slogan
This is an example of a HTML caption with a link.

Naše prednosti

Naše glavne prednosti so bogato znanje ter izkušnje, ki smo jih zgradili v dveh desetletjih svojega obstoja. Ker sodimo med srednje velika računovodska podjetja, se lahko svojim strankam bolj posvetimo ter jim ponudimo več fleksibilnosti.

Naše stranke se sicer ukvarjajo z različnimi dejavnostmi in so različnih organizacijskih oblik (d.o.o., d.n.o., društva, zavodi, s.p.), kar nam je omogočilo razvoj specifičnih znanj za vodenje računovodstva za storitvene dejavnosti,  proizvodnjo, trgovino, gostinstvo, turistične agencije, pa tudi za hotelirstvo, zasebne vrtce, družbe tveganega kapitala idr.

Pri svojem delu uporabljamo računovodski program podjetja Vasco, ki je eden izmed najbolj razširjenih programov za računovodstvo. Odjemalcem naših računovodskih storitev lahko tako – če želijo – omogočimo oddaljen dostop do podatkov, s tem pa takojšen vpogled v glavno knjigo in saldakonte. Del dokumentacije lahko stranke vnašajo tudi same. Če je obseg računovodske dokumentacije večji, pa se lahko dogovorimo še za knjiženje na sedežu družbe oziroma podjetja.

Na osnovi široko razširjene mreže partnerjev, s katerimi že vrsto let uspešno sodelujemo, lahko našim strankam poleg računovodskih storitev ponudimo tudi pravne, revizijske in druge svetovalne storitve.

Podobno lahko strankam preko našega članstva v skupini BNI Slovenija, priznani organizaciji za poslovno in podjetniško mreženje, omogočimo dostop do novih poslovnih priložnosti in poslovnih kontaktov.

Zaradi raznovrstnosti del in nenehnih sprememb zakonodaje pa lahko tudi pri delu našega podjetja pride do napak. Za te primere, ki so sicer zelo redki, imamo pri zavarovalnici  zavarovano poklicno odgovornost. Ta nam in našim strankam omogoča zaščito, s pomočjo katere so tako naša dejavnost kot njeni rezultati še zanesljivejši.

 

Kontaktirajte-nas

Oglejte si še

Posebna ponudba

Za novo nastala podjetja

Vsak začetek je težak, zato skušamo podjetjem oziroma samostojnim podjetnikom začetnikom olajšati prve korake na poslovni poti.
Več o ponudbi za novo nastala podjetja »

Posebna ponudba

Za nove stranke

V kolikor ste se odločili menjati računovodski servis, za vas izvedemo enostaven in racionalen prehod.
Več o ponudbi za nove stranke »

Zakaj izbrati nas?

  • Bogate, 20 letne izkušnje na področju računovodstva.
  • Popolnoma se prilagajamo potrebam strank.
  • Preko razvejane mreže partnerjev nudimo najrazličnejše storitve.