Apollo Slogan
This is an example of a HTML caption with a link.

Cenik storitev

Ceno storitev, ki jih izvajamo, določimo na začetku sodelovanja na podlagi vaših podatkov. Po prvih treh mesecih sodelovanja jo preverimo z namenom, da bi ugotovili, ali bistveno odstopa od začetno posredovanih podatkov. Cena je namreč določena kot mesečni paušal in jo spreminjamo samo ob bistveni spremembi obsega računovodske dokumentacije. Izdelavo letnih bilanc in davčnih obračunov zaračunavamo posebej enkrat letno. Cene spreminjamo po dogovoru s strankami izključno za naprej, poračunov za nazaj ne delamo. O vsem tem s stranko vedno sklenemo pogodbo o opravljanju računovodskih storitev.

Pri oblikovanju cen uporabljamo računovodsko tarifo, ki jo oblikuje in sprejema Združenje računovodskih servisov pri Gospodarski zbornici Slovenije. Ker so naše stranke vedno deležne individualnega pristopa, pa pri določanju cen storitev upoštevamo tudi način vnosa dokumentacije (ročni ali avtomatski), dejavnost stranke ter strokovno zahtevnost računovodske dokumentacije.

Kontaktirajte-nas

Oglejte si še

Posebna ponudba

Za novo nastala podjetja

Vsak začetek je težak, zato skušamo podjetjem oziroma samostojnim podjetnikom začetnikom olajšati prve korake na poslovni poti.
Več o ponudbi za novo nastala podjetja »

Posebna ponudba

Za nove stranke

V kolikor ste se odločili menjati računovodski servis, za vas izvedemo enostaven in racionalen prehod.
Več o ponudbi za nove stranke »

Zakaj izbrati nas?

  • Bogate, 20 letne izkušnje na področju računovodstva.
  • Popolnoma se prilagajamo potrebam strank.
  • Preko razvejane mreže partnerjev nudimo najrazličnejše storitve.